Geen producten (0)

De Goodiebox van juni 2023

De Goodiebox van juni 2023

 

 

 

 

 

 

Pak samen met mij de goodiebox uit!
Ohhhhh ja ik ben zo enthousiast! Eindelijk is het weer zo ver, de goodiebox van de maand juni is binnen. Samen met jou ga ik kijken wat er in zit. 

Goodiebox unboxen

Nagellak "Be your incredible self"
Het eerste product is een knalroze nagellak. Uiteraard heb ik deze meteen even getest en ik vind hem geweldig!! Toevallig waren al mijn mooie kleuren nagellak bijna op, dus dit nieuwe flesje is heel welkom! Op de foto hieronder zie je de nagellak op mijn nagels. Prutswerk hahaha nagels lakken kan ik echt niet netjes. Maar zo heb je wel even een idee! 

Knalroze nagellak

Avant rose quartz hyaluronic masker
Met het volgende product ben ik extreem blij! Hier en daar heb ik gehoord dat het een geweldig masker is met super goede ingredienten. Dus ik ga het beleven.... Het masker is trouwens heel duur dus ik zou hem zelf nooit zo snel kopen. Daarom ben ik blij dat hij in de goodiebox zat! 
Avant masker
De Cure Empower fluid
Het volgende product is een soort gezichtsspray. Je kunt hem iedere ochtend voor je normale routine op sprayen. En het schijnt dat je dan een hele mooie huid krijgt! We gaan het zien...

Face mist

Antonio Axu Super glow Hair mask
Een super glow haarmasker van het merk Antonio Axu. Super fijn, ik heb hem al even getest. Hij maakt mijn haar super zacht, helemaal toppie! 


Haarmasker Antonio Axu

Oogschaduw kwast
Ook zat er nog een oogschaduw kwast in. Dit kwastje is van het merk Niré nummer 223. Zelf draag ik niet vaak make-up, maar ik ben er toch blij mee! Want ik zet het gewoon voor de leuk in de kast. 

Conclusie
De conclusie is dat ik weer helemaal blij ben! Hier onder zie je nog even een overzichtsfoto. Liefs Anne van Damesdingetjes.nl.

Goodiebox overzicht juni 2023

 

 

 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.