Geen producten (0)

Goodiebox Maart en April 2023

Goodiebox Maart en April 2023

 

Goodiebox Maart en April

Voor mij staan de goodieboxen van Maart en April, samen met jou wil ik ze gaan uitpakken. Ben jij ook zo gek op beauty en skincare producten? Zelf heb ik een abbonement op de goodiebox. Iedere maand ontvang ik een box met 5 tot 7 producten. Het uitpakken van die box is mijn favoriete moment! De boxen zelf bewaar ik ook omdat ik vind dat ze er super mooi uit zien. Ik stapel ze op elkaar en zet ze in mijn inloopkast. In de boxen bewaar ik dingen zoals make-up, sieraden en medicijnen. 

Body Jelly van Evoluderm
We beginnen met een body Jelly van Evoluderm, een fijne body gel die goed smeerbaar is. Het mooie aan dit product is dat het direct intrekt waardoor je je kleding meteen kunt aantrekken na gebruik. 

Figs&Rouge oogmasker
Er zat ook een Figs&Rouge oogmasker in, mijn favoriet van de maand Maart! Dit masker breng je savonds na het reinigen van de huid rondom de ogen aan voor extra hydratatie. Normaal reageren mijn ogen heel gevoelig op oogcreme, maar van dit masker heb ik geen last! Een geweldig product, wanneer hij op is bestel ik snel weer een nieuwe. 

Mario Badescu toner
Het volgende product is een toner van Mario Badescu. Een toner gebruik je na het reigingen van de huid om de laatste make-up restjes te verwijderen. En de pH-waarde van de huid weer te herstellen. Altijd handig om te hebben dus ook met dit product ben ik erg blij. 
BodylotionFigs&Rouge oog maskerToner

Zeezout haarspray van Antonia Axu
Spray dit product in je haar om een echte surflook te creeëren! Niet helemaal mijn ding omdat dit niet geschikt is voor mijn haartype. Ik ga hem weggeven aan iemand die hier wel geschikt haar voor heeft. De spray bevat hydraterende ingrediënten van bamboe, lotus en waterlelie die het haar voeden en pluis voorkomen. Ook zit er een vleugje zeezout door het product wat jou haar een surflook geeft. 

Ice Roller Tromborg
Ook zat er een ice roller in de goodiebox. Geweldig! Deze roller moet je voor gebruik 15 minuten in een doosje in de koelkast neerleggen. Vervolgens kun je je gezicht een massage geven met de roller voor extra versteviging en een fris gevoel. 
Zout spray haarIce Roller


De april box
De april box is mij op het lijf geschreven. Er zitten allemaal producten in dit ik toevallig net nodig had. Ook het uiterlijk van de box zelf is weer heel mooi, bruin met een soort dierenprint. Er zaten 5 producten in en na mijn mening zijn deze producten het geld dubbel en dwars waard. 

Sun protecting Body Cream 
Deze zonnebrandcreme van Apothecary is ontzettend fijn. Hij smeert goed en trekt snel in. Zelf draag ik iedere dag zonnebrandcreme, ook in de winter. Dus met dit product ben ik ontzettend blij! Wist je dat wortel een belangrijk ingrediënt van zonnebrandcreme is? 

Mind Foot Salt
Met deze voeten zout van Mind maak je in een handomdraai een heerlijk voetenbad. Uiteraard heb ik deze meteen getest en dit was erg fijn. Eerst nam ik een voetenbad van 20 minuten, daarna heb ik mijn teennagels gelakt. En toen de nagellak gedroogd was heb ik een dikke laag voetencreme op gedaan. De voorbereidingen van de zomer zijn bij deze begonnen.

Rescue Me haarmasker
Ah, weer een haarmasker erbij. Altijd goed met mijn veeleisende haar. Blij mee! 

Cleansing gel
Perfect voor mijn gecombineerde huid. Gebruik de cleansing gel sochtens en savonds voor het slapen gaan. Masseer de gel in en verwijder met warm water. Vervolgens kun je een dag of nachtcreme op doen. Wist je dat je bij de goodiebox je huidtype kunt invullen? Ze sturen producten op die bij jou huidtype passen.

Clear Spot Control by Jean Seo
Dit is een kruidenmengsel met ontstekingsremmende werking. Je kunt met dit mengsel je onzuiverheden aanstippen, vervolgens schijnen ze te verdwijnen.. Toen ik dit testte voelde dit heel goed, ook dit product komt bij mij wel op. 

Zonnebrand cremeVoetenbad zoutHaarmaskerCleansing GelSpot Control


Een abbonement op de goodiebox
Het is belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Het is rustgevend om voor het slapen gaan een beauty routine aan jezelf te trakteren. En daarom is een abbonement op de goodiebox aan te raden. Zou je het leuk vinden als ik de volgende goodieboxen ook met je uitpak? 

Nu ga ik snel verder met het aanvullen van het assortiment van de webshop. Het assortiment 925 sterling zilveren sieraden met een 14K gouden laagje word uitgebreider omdat ik merk dat dit erg populair is bij jullie. Ook komen er nieuwe modellen horloges en gekleurde zomer oorbellen op de site. 

Fijn weekend toegewenst!

Liefs Anne van Damesdingetjes.nl 0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.