Geen producten (0)

Een stijl, plak en dagboek. Leuk idee voor jou?

Een stijl, plak en dagboek. Leuk idee voor jou?


Een stijl, plak en dagboek 

Een stijl, plak en dagboek, het boek waar je alles in kwijt kunt. Je verhaal, als je ergens mee zit. Bioscoopkaartjes, belevenissen, foto's, stijl collages, liefdesbrieven, roddels etcetera. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wat heb je nodig
Een leeg boek, lijm, een schaar, een pen. En eventueel wat tijdschriften en stickers. 

Bij de Action zijn hele leuke notitie boeken te koop, deze zijn heel geschikt om als stijl plak en dagboek te gebruiken. Ook hebben ze bij de action versieringen zoals stickers en gekleurde tape. 
Voor tijdschriften kun je het beste naar de kringloopwinkel toe gaan. Hier verkopen ze tweedehands tijdschriften voor een hele lage prijs. 
 
Mijn eigen stijl, plak en dagboek heet Nicole
Zelf houd ik al een stijl, plak en dagboek bij sinds mijn veertiende. Mijn boek heet Nicole. Dit komt omdat Nicole van de Pussycat Dolls mijn grote voorbeeld altijd is geweest, haha! Iedere dag schrijf ik er in wat ik heb beleefd en ook verknip ik tijdschriften tot fotocollages, deze collages stop ik dan weer tussen mijn verhalen. 

Dit is de voorkant van één van mijn vele dag, stijl en plakboeken. Zoals je ziet heb ik de datum er ook opgezet. Op de tweede foto zie je de tijdschriften waar ik fotocollages van maak:
Voorkant dagboekTijdschriften

De opbouw van mijn boeken: 
Eigelijk zijn mijn eigen boeken een rommeltje, pure chaos. En daar houd ik van, Chaos maakt mij creatief. Op de ene bladzijde gebruik ik het boek als dagboek, op de volgende bladzijde staat een foto van mijn oude schoolklas. En weer op de volgende bladzijde vind je een fotocollage! Overal steken papiertjes uit, nemen de bladzijden gekreukte vormen aan door opgedroogde lijm. En de meeste boeken passen niet meer dicht omdat ik er zoveel in heb opgeplakt. Maar dat vind ik juist mooi. Het is een creatieve en persoonlijke chaos! 

Hier een voorbeeld van één van mijn vele fotocollages:
Binnenkant dagboek

Andere ideeën voor in het boek: 
* Ben jij net zo chaotisch als ik? Dan kun je een gedachtenspin maken, dit geeft rust. 
* Schrijf eens op wat je allemaal blij maakt. 

Hopelijk ben je door deze blog geinspireerd geraakt. 

Liefs Anne van Damesdingetjes.nl
Anne Terpstra


 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.