Geen producten (0)

Hoe ik mijn eigen krullen in model breng. En ik probeer de co-washing methode voor jullie uit...

Hoe ik mijn eigen krullen in model breng. En ik probeer de co-washing methode voor jullie uit...

Krullen, krullen en krullen:
Krullen, ik heb ze al bijna mijn hele leven. En ben er ontzettend blij mee. De laatste tijd heb ik een nieuwe methode om mijn krullen te stylen. In deze blog ga ik je deze methode uitleggen. Deze methode kun je ook gebruiken bij gepermanente krullen. 

Dit ben ik en dit is mijn haar:
Anne

Mijn krullen defineer methode:
Stap 1:
Verzamel alle benodigdheden. Dat zijn: Een grove kam of anti klit borstel, volume mousse, herengel, fohn met diffuser en eventueel haarlak. 
Stap 2: (Ik ga er even vanuit dat je haar nat is) Borstel je haar heel voorzichtig een beetje door met een grove kam of anti klit borstel. Behandel je haar als goud! 
Stap 3: Verdeel volume mousse over je haar. (Gebruik ongeveer zo veel als een mandarijn) 
Stap 4: Fohn je haar een heel klein beetje droog. (Zeker niet helemaal droog!)
Stap 5: Pak wat herengel ter grootte van een twee euro munt en kneed dit in je haar. Het beste ga je voorover buigen zodat je de gel ondersteboven in je haar kunt kneden. Dit geeft meer volume. 
Stap 6: Blijf ondersteboven staan en fohn je haar met de diffuser. Op youtube staan wel filmpjes hoe dit moet. Fohn je haar niet helemaal droog want dan kan het gaan pluizen. 
Stap 7: Sluit af met eventueel wat haarlak. Spuit je haarlak altijd van onder af in je haar. En voila! 

Bij dit kapsel heb ik deze methode ook toegepast. Deze krullen zijn gepermanent: 
Krullend haar

Co washing methode: 
Momenteel probeer ik de co-wash methode uit! Dit betekend dat je je haar alleen nog wast met conditioner en niet meer met shampoo. Tot nu toe heb ik mijn haar 4 keer gewassen op deze manier. En het bevalt mijn prima! Ik heb het idee dat er meer volume in mijn haar zit. En dat het minder droog is. 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.