Geen producten (0)

Ketting naar wens laten maken?

Ketting naar wens laten maken?

Goedemorgen allemaal, 

we hebben weer wat nieuws op damesdingetjes.nl. Vanaf vandaag kun je een ketting naar eigen wens laten ontwerpen. Wil je bijvoorbeeld een Winnie de Pooh ketting of een ketting van een figuurtje uit Sesamstraat? Mail naar info@damesdingetjes.nl en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. (De mogelijkheden zijn eindeloos) Ik ontwerp de ketting eerst, daarna stuur ik een foto van mijn ontwerp dan kunt u zelf beslissen of u de ketting wilt kopen. 

De hangers maak ik van fimo klei, dit is een kunststof boetseerklei. Door dat het kunststof is breekt de hanger niet snel en kun je er eventueel zelfs mee gooien! Hieronder volgen een paar voorbeelden van opdrachten:

        Shimmer en Shine ketting

Shimmer en shine zijn twee spookjes die in een fles wonen, zijn ze niet schattig? 

Herken je deze muis? Het is Angelina Ballerina!! Te schattig. Je kunt er ook voor kiezen om de ketting te laten lakken. Dit geeft een shiny effect (zoals de Angelina Ballerina ketting hierboven) 

Uiteraard zijn oorbellen, sleutelhangers of armbanden ook mogelijk! 

Elmo

Elmo!! Hihi. 

Bedankt voor het lezen en een fijne dag toegewenst, ik ga weer verder met kleien want het regent buiten.. 

Fijne dag allemaal, 

groetjes van Adriana! 

1 Reactie

Harry Vogel
06 June 2020 om 12:08
1
Beste Adriana, Ik zag je website. Ik heb een beetje aparte vraag. Ik ben goochelaar en ik zoek iets om te laten maken van fimoklei. Het is een klein model van de klassieke rode glazen ketchupfles van Heinz. Ik heb een truc waarbij ik een gewone fles verander in een kleintje van ongeveer 6 cm hoog. Ik kan eventueel foto's sturen van de originele fles en hoe het er ongeveer uit moet zien. De labels van de fles heb ik in het groot en kan ik zelf evt. verkleinen. Zie jij dat zitten? Ik hoo

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.