Geen producten (0)

Boektip: Leven(s)lang door Annemari Talsma

Boektip: Leven(s)lang door Annemari Talsma

Hoi iedereen, 

Ik ben Annemari Talsma, 22 jaar oud en ik woon in Friesland in het plaatsje Wartena. Ik heb Gastroparese (maagverlamming) waardoor ik zelf weinig tot niets kan eten en drinken. Hierdoor ben ik afhankelijk van een pomp met sondevoeding en een pomp met vocht. Ook heb ik allergische Astma. Het gaat over mijn eigen kijk op behandelingen, dokters maar ook over mijn ziektes en wat deze met mij doen. 

Hierover heb ik een boek geschreven. Dat ik naast de ziektes ook een gewoon meisje ben en geniet van kleine dingen. In het boek staan foto's, checklist's, gedichten en tips beschreven. Het boek heet: 'Leven(s)lang'. 

Tot slot de vraag: Zouden jullie het boek willen bestellen? Dit kan via bol.com, bruna of bij iedere boekhandel die is aangesloten bij het centraal boekhuis. U kunt dan het beste vragen naar de titel van mijn boek. 

Groeten, 
Annemari Talsma 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.